Maalaushommat etenee miten etenee. Seminaari onkin sitten viikkoa ilmoitettua aiemmin, eli jo ensi viikon keskiviikkona. Hoppu ja hätä, sano!

Vihreästä tuli melkoisen tumma vihreä, mutta olkoot. Apokryfiset ja luovasti sovelletut värivalinnat on pikkuseikka, joka on tässä hopussa täysin hyväksyttävä menetys.

Spinneri on maalattu mustalla ja näyttää ihan hyvältä.

Vihreän päälle vetelin vielä perjantain ratoksi hieman sinistä väriä ja samalla myös siipipintojen alapuolet sinisiksi. Täytyy toivoa että melkoisen luova sähköteippiä ja paperia hyödyntävä sapluunani ei ole vuotanut mistään. (Alapinnassa oleva sininen tekee pientä aaltokuviota rungon reunassa, jota yritin toisintaa.)

Siellä ne on ny kuivumassa paraikaa, melkeinpä jännittää jo maanantai kun pääsee näkemään onko hommat menny miten puihin.

Naputtelen tässä kirjallista osiota hissukseen kasaan. Ei kyllä vois paljoa vähempää taas vaihteeksi kiinnostaa, vaikka kirjoittaminen itsessään onkin ihan kivaa. Onneks on sentäs tullu kirjoiteltua tähän plökiin vähän muistiinpanoja.

Jos kaikki menee putkeen, pitänee ihan aikuisten oikeasti käydä ostamassa itselleen keskiviikkona palkinnoksi 0,33l pullo yhden tähden Jaloviinaa. Olettaen ettei katkea joko suoni päästä ennen sitä tai iske mahahaava.